Splitairco Voordeel

Betalen, verzenden en retouren

Betalingen in onze webshop

U kunt in onze webshop veilig betalen met iDeal en Paypal. Voor het afhandelen van de betalingen in onze webshop maken wij gebruik van het platform van Mollie.

Levering en verzendkosten airconditioners

Airconditioners worden op een pallet met DHL verzonden. De kosten hiervan zijn €40,- en worden automatisch berekend bij uw bestelling. Het is mogelijk tot maximaal 6 airconditioners op één pallet te verzenden. Bestelt u een airconditioner met toebehoren, wordt de gehele bestelling op één pallet verzonden.
De levertijd bedraagt 2-7 werkdagen. Naar gelang voorraad en onvoorziene blokkades in de levering buiten de schuld van Aircotech. In deze uitzonderlijke gevallen kan de levertijd afwijken. Wij stellen u hiervan tijdig op de hoogte.
Zodra de bestelling gereed is om bezorgd te worden, krijgt u hiervan bericht per e-mail. De bezorgtijden zijn ma. t/m za. tussen 8.00 en 18.00 uur. U dient aanwezig te zijn op het afleveradres, aangezien een pallet niet bij de buren wordt afgeleverd. De bestelling wordt geleverd tot aan de deur op de begane grond van uw woning of kantoor. U controleert de bestelling op schade en/of gebreken. Mocht er onverhoopt sprake zijn van schade en/of gebreken, gelieve de bestelling retour te laten nemen. Bij goedbevinden tekent u voor ontvangst.

Levering en verzendkosten airco toebehoren

Airco toebehoren worden als pakket met PostNL verzonden. De kosten hiervan zijn €9,50. Maximum gewicht 30kg. De verzendkosten worden automatisch berekend bij uw bestelling. De levertijd bedraagt 2-7 werkdagen. In uitzonderlijke gevallen kan dit afwijken. Wij stellen u hiervan tijdig op de hoogte. Mocht u niet aanwezig zijn tijdens het bezorgmoment, wordt de bestelling de volgende werkdag opnieuw bij u aangeboden.

Retouren

De Consument heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@splitairco-voordeel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Zie onze Algemene voorwaarden Artikels 5, 6 en 7 voor meer details m.b.t. uw herroepingsrecht.

Garantie

Op alle airconditioners is een standaard garantie van 24 maanden van toepassing mits vakkundig geïnstalleerd. Garantieclaims gelieve aan te melden via ons email adres.

Installeren van uw airconditioner

De airconditioners die wij op onze website aanbieden zijn prima zelf te plaatsen. U dient er echter rekening mee te houden dat het aansluiten van de koelleidingen en het inbedrijfstellen van de airconditioner, uitgevoerd dient te worden door een F-gassen gecertificeerde installateur. Dit is ook verplicht voor aanspraak op Garantie.

Wat zijn F-gassen (HFK’s)?

F-gassen of HFK’s zijn gefluoreerde broeikasgassen. De toename van deze broeikasgassen in de atmosfeer versterkt het zogenaamde broeikaseffect. Hierdoor wordt de aarde steeds warmer, dat een ernstige bedreiging voor het milieu vormt. F-gassen worden veel gebruikt in klimaatinstallaties en koelsystemen.

F-gassen verordening

Op dit moment is de F-gassenverordening (EU) nr. 517/2014 van kracht. Doel van de verordening is het milieu te beschermen door de uitstoot van gefluoreerde broeikasgassen te verminderen. De Europese F-gassenverordening geldt voor alle koudemiddelen onder de noemer “gehalogeneerde fluorkoolwaterstoffen” (HFK’s).